Bachove kapi

Što su Bachove kapi?

Bachovi cvjetni lijekovi su alternativni ili komplementarni tretman koji se koristi za emocionalne probleme i bol. Napravljene su od razvodnjenih ekstrakata iz cvjetova divljih biljaka.
Edward Bach, liječnik i homeopat, stvorio je ove lijekove početkom 1900-ih. Homeopatija je uvjerenje da se tijelo može samo izliječiti. Koristi male količine prirodnih tvari poput biljaka i minerala za liječenje tijela ili uma. Ideja iza Bachovih cvjetnih lijekova slična je homeopatiji. Ali koriste manje materijala i ne djeluju izravno na fizičke simptome, već na emocije.


Bach je vjerovao da iscjeljivanje negativnih emocija pomaže tijelu da se izliječi. Njegov sustav sadrži 38 lijekova od kojih svaki rješava određenu negativnu emociju. Emocije su grupirane u sedam širokih psiholoških uzroka bolesti:

  • Strah
  • Nesigurnost
  • Nedostatak interesa za sadašnje okolnosti
  • Usamljenost
  • Preosjetljivost na tuđe utjecaje i ideje
  • Tuga ili očaj
  • Briga za druge na štetu sebe


Kako odabrati pravu esenciju?

Cvjetne esencije biraju se u skladu s emocionalnim problemom ili problemima u korijenu vašeg problema. Može se odabrati jedan lijek ili pomiješati nekoliko zajedno.

Kako se koriste?

Bachove kapi dolaze u obliku tekućine u staklenoj bočici. Lijek se može nakapati ispod jezika ili ga možete umiješati u čašu vode za piće. Doziranje varira, ali većinom se uzima 3 x 10 kapi na dan.

Ukoliko želite konzultacije o Bachovim kapima, te pronaći odgovarajuću kombinaciju kapi za Vas, ispunite prijavnicu niže i kliknite "Zatraži konzultacije"!
Nakon što to napravite mi ćemo Vam mailom poslati sve potrebne informacije vezano za uplatu savjetovanja o Bachovim kapima putem maila. 

 
Trebate konzultacije?

Ukoliko želite konzultacije vezane za Bachove kapi te naručiti odgovarajuće kapi prijavite se putem obrasca


 

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input